SMART-SA-Bacau-TranselectricaLiberalilor băcăuani le place tensiunea mare.  Au o slăbiciune la curentul electric.

Afacerile pentru care a fost condamnat Fenechiu s-au făcut prin Bacău, nemaipunând la socoteală obârşia dărmăneşteană a condamnatului. Dar nu despre Relu voiam să bârfim, ci despre atracţia colegilor săi băcăuani într-ale kilovaţilor şi kilovolţilor.

Că Marius Danciu a lăsat tensiunile abia-pişcătoare la limbă de la Romtelecom pentru miile de waţi (sau volti) de la Transelectrica probabil s-a mai scris. El este director tehnic la compania de stat.Păi, firele de telefon seamă izbitor cu cele de înaltă tensiune, iar stâlpii sunt la fel. Oricum, principiile sunt aceleaşi.

Ultimul penelist care a scurtcircuitat sistemul este Daniel Ciorcilă. El este noul director de la SMART (Societatea Comerciala pentru Servicii de Mentenanta a Retelei Electrice de Transport). Sucursala Bacău are sediul fix în ograda Transelectrica, companie pe care o şi căpuşează în conformitate cu HG 701/2001, adică în conformitate cu litera şi spiritul legii.

Ciorcilă l-a înlocuit în prima decadă a lunii august pe Cristian Chiriac, care a fost trecut director tehnic. Pe un document din 02.08.2013 apare semnătura demisului, iar pe un document din 13.08.2013 apare numele noului şef.

Nicu-Daniel Ciorcilă este un activist PNL, destul de greu identificabil, mai celebru datorită tizului său, mult mai cunoscutul operator de imagine de la Simbol sau Alfa TV.

Nici Codrin Lungu n-ar sta departe de tensiunile serioase. Conform celor de la sursa zilei.ro liberalul este directoraş pe la Bucureşti iar şeful lui este tot membru PNL.