caineLiberalii îi acuză de demagogie pe demisionari PSD din Consiliul Local Bacău. Într-un comunicat primit de la filiala locală a PNL, asta este cea mai ușoară acuză la adresa social-democraților.

De exemplu, liberalii susțin că aleșii PSD „n-au avut niciun fel de activitate în ultimii ani”.

Demisia lor este „recunoașterea faptului că PSD nu e în stare să-și aducă vreo contribuție concretă la proiectele desfășurate de administrația locală (…)

o perdea de fum aruncată de către P.S.D., pentru a distrage atenția băcăuanilor de la gravele probleme de la nivel național: dezastrul din domeniul absorbției fondurilor europene, scăderea dramatică a investițiilor, lipsa locurilor de muncă, realități care nu mai pot fi ascunse pentru multă vreme. Toate acestea sunt cauzate în cea mai mare măsură de proasta guvernare, ce a izolat Moldova și județul Bacăul din punct de vedere economic”.

Liberalii cer PSD „să nu se opreasca aici, ci să meargă până la capăt: Demisia consilierilor județeni PSD, împreună cu președintele Consiliului Județean, Dragoș Benea”.

Mi-ar fi plăcut ca acest comunicat să fie și semnat. Mai bine spus asumat. Așa aș putea bănui că nu-i chiar poziția filialei sau a organizației municipale. Însă, venind de la o adresă cunoscută, am luat-o de bună.