Trebuie să recunosc că sunt un ignorant în materie de maşini şi cu atât mai mult în sporturile cu motor. De exemplu pe mine mă sună un prieten să mă atenţioneze că trebuie să mai verific sau să schimb uleiul, apa, filtrele. Am fost în stare să omor o baterie în condiţiile în care îmi căzuse distribuţia. 🙂 Deci mi-am recunoscut ignoranţa în domeniu. Aşa că nu săriţi cu înjurăturile. Pentru că nu pot să mă abţin şi să nu remarc programul SF de la Raliul Moldovei care se va desfăşura în acest weekend în Bacău (vezi foto).

Cum adică „Ora 14.01 Start Raliu, ora 14.04 Service Bacău-parcare stadion, ora 14.42 PS1…”? După a cui ceas? Au participanţii ceasuri de mare precizie, reglate sincron?

Eu trăiesc în România unde nu există două ceasuri reglate la fel, unde trenurile au întârzieri de sute de ore într-un an, ţara unde s-a inventat sfertul academic de 30-40 de minute, unde şi cronometrele sunt „subiective”. Din punctul meu de vedere cea mai spectaculoasă parte a Raliului Moldovei  este cum se vor încadra organizatorii şi participanţii în acest program.