Dinu Damaschin a fost umflat de mascaţi cu puţin timp în urmă. Acum este audiat la sediul DIICOT. Damaschin este acuzat de trafic de persoane. Adică e proxenet. Au aflat, în sfârşit, şi procurorii ceea e ştia tot Bacăul. Bătăile crunte pe care le aplica fetiţlor erau de notorietate, cu tot de notorietate sunt şi câteva nume de pe lista lui. Una este chiar componentă a unui lot naţional şi a reprezentat România la diferse competiţii naţionale. Se bârfeşte că lista lui damaschin cuprinde în partea dreaptă şi ceva nume de politicieni dedaţi la dulce. Vom vedea abia la proces care sunt aceştia, că până atunci datele sunt confideţiale. La această oră procurorii percheziţionează casa interlopului. Acuzele aduse acestuia sunt puţin mai grave decât clasicul “avea şi el fetiţe la produs”. Avea minore la produs. Şi terorizate.Aşa că, procurorii se laudă că “au procedat la destructurarea unui grup infracţional organizat, care acţiona pe raza municipiilor Bucureşti şi Bacău, constituit în scopul săvârşirii infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori, prev. de art. 12 şi art. 13 din Legea nr. 678/2001.”

Dinu Damaschin s-a făcut remarcat odată cu Monica Gabor (Columbeanu). La orice episode de cancan cu Monica apărea, inevitabil, şi interlopul băcăuan. Aşa că, probabil, ziarele de profil au pierdut pentru ceva timp un personaj.

Zvonuri despre iminenta arestare a lui Damaschin circulau de vreo câteva săptămâni în Bacău şi s-au intensificat după arestarea lui Dăncuţă. Însă se paria că îl vor lăsa de sărbători acasă, să bea şi el un pahar de şampanie cu fetele.