calugar”Bărbatul de 40 de ani, din orașul Buhuși, sesizat ca fiind dispărut de la domiciliu, a fost găsit de polițiștii băcăuani, la o mănăstire din județul Neamț.

La data de 26 mai a.c., polițiștii din orașul Buhuși au fost sesizaţi de o femeie cu privire la dipariția, la data de 18 mai, a unui bărbat de 40 de ani din localitate.

În urma investigațiilor desfășurate în baza sesizării, la data de 29 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Bacău l-au găsit pe bărbatul în cauză la o mănăstire din județul Neamț.”

Ăsta-i comunicatul de la Poliția Bacău.

Cum singurul ”dispărut” în ultima perioadă din Buhuși și chiar din județul Bacău și care să aibă și vreo 40 de ani era Mihai Lupu, am dedus că despre el e vorba.

Acum nu știu sigur dacă era vorba de vreo mănăstire de măicuțe, că-l știam talentat, sau vreo mănăstire de călugări.

Bine că nu era la băut, la curve, sau cu băieții în vreun portbagaj.

Astfel, s-a mai încheiat o telenovelă buhușeană.

Mihai Lupu se poate prezenta chiar și la următoarea ședință a Consiliului Local Buhuși, ca să nu-și piardă locul, că-l știu strâmtorat financiar și i-ar prinde bine indemnizația. Și cu binecuvântarea Domnului poate și candidează la funcția de primar. Asta ca este păcat să nu se păstreze puterea în familie.

Dar asta-i altă telenovelă autohtonă cu pe care poate  o voi spune cândva.

Acum, e bine că totul s-a terminat cu bine.