La Impuls TV a dispărut matinalul. Cu tot cu Vali (Vali Stoleru) și Geo (Georgiana Prisacaru). Păcat! Mie îmi plăcea. A mai dispărut și prezentatoarea principalului jurnal de știri (cel de la ora 19.30) – Diana Mihalcea.  Subit și elegant, în jur de Anul Nou. Cred. Acum impulșii caută prezentatoare. Discret, pe bază de recomandare, pentru a nu produce vreun ambuteiaj de tute, cu pretenții de Esca, prin ograda din spatele blocului meu.

Eu nu sunt implicat. Doar mă țin de program. Adică de luni până vineri prestez „Față în față”, în fiecare seară, de la 20.00, timp de o oră. Noutatea este că am trei (spre patru) colaboratori grei. Lunea mă ajută Cornel Cepariu. Miercurea – Ștefan Radu ne explică fenomenul economic. Aurelian Chiscop, redactorul șef de la Ziarul de Bacău este invitat permanent joia. Sper ca acest proiect să fie completat de o colaborare cu Nicoleta Bichescu. Asta dacă reușesc și să mă țin de cuvânt și să am o discuție finală cu ea. Ceea ce părea la început cel mai simplu s-a dovedit cel mai complicat de pus în practică 🙂 (Eu și Nicoleta Bichescu am mai realizat împreună, timp de aproximativ un an, o emisiune la Euro TV).

La Trustul Deșteptarea s-a întors Laurențiu Botin. Restul vor să plece :). Dar asta nu e mare informație, pentru că e veche. S-a mai scris.

La Ziarul de Bacău nu s-a întâmplat aproape nimic, din noiembrie. Florin Popescu și Aurelian Chiscop zic că s-au mai așezat . Așa o fi. Mie mi se pare că sunt schimbări esențiale în conținutul editorial, însă mai aștept până să mă pronunț definitiv. 🙂

La 1TV Bacău n-a venit nimeni, nici n-a plecat nimeni. Știrile au tot între 3 și 8 minute. Aproximativ.

Dream FM a devenit jucător în piața media locală. Angajează. Așa că s-a făcut coadă de ziariști și digeii la Decebal. Surse din zonă susțin că foarte des se ciocnesc angajații dintr-un anumit anumit trust, culmea, care sunt cu salariile la zi. De ce or fi vrând să plece, dracu știe. Interviurile sunt în derulare.

Restul, dacă există, nu prea contează. Deci, nu scriu.