Primul implant s-a produs. Scriam zilele trecute că urmează să apară noi „organe” de presă, iar  ImPuls TV (fosta Antena 1 Bacău, fost Puls TV) era printre acestea. Astăzi, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) şi-a dat acceptul ca noua televiziune să emită în reţelele de cablu din municipiul Bacău. Mai rămâne ca reprezentantul instituţiei din Bacău să inspecteze cum stă treaba din punct de vedere tehnic, amenajări, scule etc. Oricum, şi-a mai dat OK-ul de două ori până acum, aşa că nu văd de ce n-ar face-o şi a treia oară. Putem zice aproape sigur că în şedinţa de marţea viitoare se va elibera şi hârtia mult dorită. Conducerea postului susţine că în maximum trei săptămâni ImPuls TV va emite.

Impulşii au umplut astăzi sala de şedinţe a CNA, delegaţia care a susţinut proiectul în faţa comisiei fiind compusă din nu mai puţin de 5 persoane: Elvis Bodea (managerul televiziunii), Nelu Broşteanu (producătorul general), Adi Bota (directorul tehnic), Sânzâiana Filimon şi Diana Mihalcea. “Chiar au fost deschişi, mi-a declarant Broşteanu referindu-se la membrii CNA. Au apreciat proiectul nostru şi au înţeles că nu suntem noi de vină pentru proasta gestionare a licenţei acordate pentru Puls TV.”

La şedinţa de astăzi a fost prezentat doar acceptul societăţii de cablu Deyvid com, însă conducerea Impuls TV este optimistă în ceea ce priveşte preluarea şi transmisia de către celelalte două societăţi de cablu care operează în municipiu, UPC şi RDS. „E ca şi rezolvată. Avem acordul lor de principiu şi promisiunea că atunci când vom avea licenţă vom fi introduşi în grila lor de programe”, a explicat Broşteanu.