Începând de ieri, programul Impuls TV poate fi urmarit live pe site-ul impulstv.ro sau pe facebook.  Practic Impuls TV a devenit şi televiziune on-line. În felul acesta, băcăuanii pot viziona atât programul (emisiuni, ştiri) în direct, cât şi ştirile arhivate, lucru util în cazul în care vor să se documenteze despre un anumit subiect. Eu o consider o veste bună din simplul motiv că noua televiziune băcăuană intră astfel pe o aşa numită „piaţă a viitorului” dar şi pentru că se lărgeşte aria de acoperire în prezent.

Până ieri Impuls TV putea fi recepţionat doar de băcăuanii abonaţii la Davyd com. Din câte ştiu, demersurile pentru a intra pe cele două reţele mari din municipiu sunt aproape de final, aşa că în curând programele Impuls TV vor putea fi văzute de majoritatea băcăuanilor. Oricum, Impuls TV va fi prima televiziune din Bacău ce va transmite în sistem digital şi nu analogic.

Statisticile arată că, în ultimii doi ani, sfera on-line din România a fost şi este exploatată din ce în ce mai mult de aşa-numitele live streaminguri audio şi video: radioul este ascultat în direct de pe internet, ştirile sunt redate, vizionate şi ascultate live, evenimentele de anvergură sunt transmise în direct pe bloguri, site-uri de profil, sau pe telefon.