Hrebe sovaCu vârf și îndesat.

Nu mă refer la chestiunile penale de care este acuzat. Alea sunt treburile magistraților. Eu mă refer la oprobriul public la care este supus zilele astea, la expunerea media absolut negativă.

A ieșit un fel de Jimmy Hoffa al PSD-ului. Oricum pesedeul e organizat fix ca un sindicat, care asigură protecție (de orice fel) membrilor săi.

Eu mă refer la înclinația morbidă de a promova numai maimuțoi politici, afoni ai domeniului, țopăitori, mărturisitori ai iubirii de neveste (asta nu e neapărat rău  🙂 ).

Am participat, ca ziarist, la Congresul PSD în care Geoană a fost înscăunat de Hrebenciuc și Mitrea drept întâistătătorul PSD-ului. Atunci am zis că filoamericanismul va bate dezorientarea politică acută de care suferea săracul Mircea. M-am înșelat.

Nici în propriul fief, în Bacău, n-a făcut treabă mai bună. Mulți dezorientați, care se încalță invers, dar cu pretenții de lideri, au primit putere de decizie, sub diverse forme.

Însă, când am citit stenograma discuției cu Șova, am zis că s-a prostit ”H”-ul. Cred că nevoia de a domina necondiționat îl determină să aleagă tot felul de maimuțoi de ăștia pe care-i poate dresa ușor.

Partea proastă este că nu suferă doar poporul PSD, ci noi toți. Dacă iese Ponta președinte maimuțoiul ăsta mincinos și incompetent va face Guvernul.

De aia am zis că merită ce i se întâmplă, pentru că își permite să facă alegeri proaste pentru noi.