dan tapalagaDan Tapalagă, într-o postare pe facebook, dă ca sigură reactivarea lui Viorel Hrebenciuc la cel mai înalt nivel. „Aproape toata seara a stat langa premierul Ponta, la receptia de la Ambasada SUA. Ce vreau sa spun cu asta? Omul a revenit in joc. Puternic de tot. Vorba unui amic: vrei sa zici ca Ponta a stat cu Hrebenciuc. Respectiv procurorii au stat cu Hrebenciuc, nu invers.„, zice şeful de la hotnews.ro.

Eu nu-l contrazic din simplul motiv că am aflat pe surse că în ultima perioadă deputatul băcăuan şi-ar fi intensificat activitatea şi în Bacău. Mai corect ar fi şi-a intensificat activitatea de racolare prin judeţ. Hrebenciuc poartă discuţii destul de avansate cu cel puţin două piese grele de la alte partide. Nici pesediştii nu-s neglijaţi.

Adevărul este că nici nu mi-am închipuit vreodată că s-a retras la umbra codrului şi ciopleşte păpuşele pentru nepoţi. Însă, nu i-am înţeles replierea.

Tot Dan Tapalagă explică poza postată de el pe facebook: : baiatul care sta cu mainile impreunate la spate e Victor Ponta. Langa el, in dreapta, sta finul Cazanciuc de la justitie. Figura vesela apartine lui Horia Georgescu de la ANI iar in stanga se vede profilul lui Tiberiu Nitu de la Parchetul General. La poza de grup se adauga putin mai tarziu si Laura Corduta Kovesi de la DNA. Tot pe acolo s-a intretinut vesel cu celebra adunar si nea Ovidiu Tender, fost client al avocatului Ponta, fost client al procurorilor.