HOLOGRAF, cea mai iubită trupă din România, pregătește un spectacol de excepție, care încununează cei 40 de ani de activitate, în care a strâns 126 de melodii în 25 de materiale discografice.

Fanii băcăuani sunt așteptați vineri, 7 decembrie, de la ora 19:00, la Teatrul de Vară “Radu Beligan” să-l asculte live pe Dan Bittman&co.

„Ochii tai”, „Cât de departe”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Ești așa frumoasă”, “Ți-am dat un inel”, “Banii vorbesc” sau „Dragostea mea” sunt piesele care care vor stârni cu siguranță emoție și multe nostalgii.

În 1978 Mihai Pocorschi, Eugen Sonia, Boris Petrof, Cristian Lesciuc și Ștefan Rădulescu au fost muzicienii care au reprezentat primul “nucleu” al HOLOGRAF-ului. La scurt timp după aceea, în 1979, au fost cooptați doi membri noi: Edi Petroșel (tobe) și Tino Furtună (clape).

În 1983, trei dintre membri fondatori (Mihai Pocorschi, Edi Petroșel și Tino Furtună) impreună cu doi muzicieni din Craiova (Gabriel Cotabiță și Nicky Temistocle) lansează albumul de debut, intitulat “Holograf 1”.

Anul 1986 deschide drumul spre o carieră reală. Apar noi membri, ajungându-se la formula : Edi Petroșel, Tino Furtună, Dan Bittman, Ion Olteanu si Marti Popescu. In această componență este imprimat următorul album , “Holograf 2”, lansat in 1987. Tot atunci Marti Popescu este inlocuit de Iulian Vrabete și lucrurile vor rămâne neschimbate in urmatorii ani.

După cei 40 de ani de activitate, celebra trupă își continuă drumul în muzică în formula: Dan Bittman (voce), Edi Petroșel (tobe), Tino Furtună (clape), Romeo Dediu (chitară) și IulianVrabete (bas).

Bilete sunt disponibile prin casieria Teatrului de Vară și a Teatrului Bacovia.
Informații și rezervări la: 0744.11.44.04 ; www.bacauevent.ro ; facebook.com/bacauevent