Și mă refer la membrii PSD normali la cap, nu la cei cu IQ-ul sub medie, berbecii de partid.

Cam nasol să ai zeci de mii de manifestanți în fiecare seară în fața clădirii Guvernului, în timp ce la Cotroceni „marea presiune” dinspre membrii PSD să se concretizeze în maximum două mii de manifestanți, și ăștia adunați cu microbuzele.

Dacă mai aduc aminte și despre mediile de vârstă, din cele două locații, veți zice că-s rău intenționat 🙂

E greu să fii pesedist băcăuan și să vezi în stradă mai mulți manifestanți decât au putut să scoată sindicatele vreodată, la numai 6-7 luni după ce ai recâștigat fără drept de apel Primăria Bacău.

E greu să fii pesedist și să vezi festivalul de creativitate în materie de sloganuri anti-PSD din Piața Victoriei, în timp ce la Cotroceni țipă Mimi Dansatoarea.

Adevărul este că le-a fost greu mai ales când Antena 3 le-a arătat mira.

S-a simțit asta și pe facebook. Câteva zile au lipsit aproape de tot. Și-au mai revenit de vreo 3-4 zile, însă mesajele lor sunt contondente, de tipul „ba pe a mă-tii”.

În fine, e greu să fii pesedist și să îl asculți pe jupân Dragnea cum spune că a rămas să asculte discursul lui Iohannis din bun simț, în timp ce parlamentarii PSD au ieșit din sala. Asta nu înseamnă neapărat că i-a făcut nesimțiți pe colegii săi, ci că el este mai bine crescut decât ei, ceea ce este poate mai rău 🙂

Dar, după ce l-am ascultat pe Tăriceanu, cred că cel greu le este membrilor ALDE. Noroc că nu-i dau ăștia microfonul prea des.