popescuDoctoriţa Popescu pare a fi varianta feminină şi băcăuană a lui Bruce Willis. Face ce face şi rămâne în picioare. Nevasta fostului deputat PDL Adrian Popescu este noua directoare de contracte de la CJAS Bacău, anunţă presa de astăzi.

Popescu s-a aflat la conducerea DSP din 2005, cu o scurtă pauză de un an când a fost director la Spitalul Județean de Urgență Bacău.  Nu m-ar mira ca, într-un anumit context, să se întoarcă la şefia DSP.

Postul pe care aceasta l-a ocupat a fost „blocat”, pâna la sfârsitul anului, iar atributiile au fost preluate de adjunctul Buştuc, un alt supravieţuitor prin excelenţă. Dacă nu mă înşel este adjunct la DSP de vreo 12-13 ani sub toate combinaţiile politice posibile.

N-am înţeles ce-a speriat-o sau a convins-o pe Viorica Drăgănuţă să-şi dea demisia de la CJAS, după ce se reîntorsese la conducerea instituţiei printr-o decizie a unei instanţe judecătoreşti, adică era aproape imposibil de demis.

Oricum la CJAS e o întreagă harababură. Nu mai ştie nimeni la ce pilă să apeleze în caz de nevoie, la ce partid să se ducă, la ce uşă să se închine.

Sunt curios ce s-a negociat în USL Bacău. A cui este DSP-ul? Părea a PNL-ului, acum a alunecat la PSD. Cred că este de la reglajul fin. 🙂

Am folosit o poză din Deşteptarea (este cam singura folosibilă pe care am găsit-o).