4Am impresia că Gică Popescu a decis să nu se mai facă de râs prin Bacău.

Din cauza imobilului, unde au fost cândva birourile companiei Diana Forest, firma fostului fotbalist, GP Holding Invest SRL încasa amenzi de la Poliţia Locală şi înjurături de la băcăuanii domiciliaţi în zona compelexului comercial „Orizontul”.

Clădirea lui Gică Popescu este o catastrofă pentruîntreg cartierul din toate punctele de vedere. Fiind abandonat de mulţi ani, imobilul a ajuns o ruină locuită de aurolacii, cu toate caracteristicile care derivă de aici.

De ceva vreme o firmă a mutat în curtea imobilului câteva utilaje specifice operaţiunilor de demolare, iar incinta a fost înconjurată de plasă de protecţie verde, semn că se întâmplă ceva.

1Utilaje aduse nu-s doar de decor, chiar se mişcă. Deja o bucată din clădere a fost dată jos. Totodată, au dispărut şi aurolacii.

Nu există nicio plăcuţă pe care să scrie ce şi cum se întâmplă acolo, astfel că n-am mai multe amănunte acum.

Dacă îmi aduc bine aminte, înainte de declanşarea crizei economice, aici exista un proiect imobiliar spectaculos, cu 20 de etaje.

Numai că este puţin probabil să se întâmple asta din simplul modiv că firma “GP Holding Invest” SRL, proprietara imobilului, a înregistrat numai anul trecut pierderi de 14.876.202 lei, împotriva ei a fost depusă şi o cerere de deschidere a insolvenţei.

2 3