PSD„Îl rugăm pe domnul Găină să lase apa rece și să facă apă caldă pentru băcăuani”, l-a ironizat Dragoș Benea, președintele PSD Bacău pe directorul CRAB.

În traducere asta nu înseamnă că Răzvan Găină ar trebui să lase CRAB-ul și să treacă la conducerea Termoenergy, ci că ar trebui să-și dea demisia de la conducerea companiei furnizoare de apă, CRAB, și să plece la firma la care este acționar, Branpis. Această companie este responsabilă cu reabilitarea rețelelor Termoenergy.

Ce s-a zis, la aceeași conferință conferință de presă, despre Gabriel Stănică Lupu m-aș plictisi să transcriu fie și numai funcțiile pe care le ocupă la acestă oră.

Înregistrarea integrală a conferinței de presă susținută de Cosmin Necula – primarul municipiului Bacău, Sorin Brașoveanu – președintele Consiliului Județean și Dragoș Benea o găsiți pe DeBacău.ro, iar fragmentul din titlu e pe la minutul 14.30.

În urmă cu o săptămână, pe 23 august, primarul Cosmin Necula a cerut demisia directorului CRAB, Răzvan Găină, și a președintelui aceleiași companii cu capital de stat Gabriel Lupu. Cei doi nu au reacționat în niciun fel până acum.