pixEste incredibil câte tâmpenii se spun la televiziunile de știri în ultimele două-trei zile, dar mai ales pe care le fac politicienii români.

Toți habarniștii scot pe gură tâmpenii după tâmpenii. Nu cred că să fi fost o altă ocazie mai bună pentru unii analiști, ziariști, sociologi sau chiar politicieni să se dea în stambă. Atentatul din Franța le-a luat mințile.

Sunt specialiști în jurnalism, caricaturism, terorism, jijadism, iudaism și alte ”ismuri” de astea.

Toți se pricep în securitate individuală, locală, națională, internațională. Știu cum acționează sau ar trebui să acționeze trupele anti-tero.

Anteniștii îi ceartă pe francezi și dau lecții de antiterorism. Mai au puțin și cer demisia Guvernului 🙂 .

Tot ei se duc în haită să aprindă lumânări și să pună flori lângă o poartă, sub o pânză neagră. Bineînțeles, că se filmează și își dau unul altuia interviuri. Păcat că nu-i și Voiculescu.

Ponta zice că la noi e cald și bine, dar are grijă să facă nu știu ce reuniuni de securitate, ca să vadă poporul cât sunt ei de preocupați.

În Franța mor oameni iar ăștia ai noștri nu știu cum să speculeze momentul, cum să facă profit de imagine.

Iohannis, președintele, nu doar că s-a înscris în acest curent speculativ, ci a pus capac. S-a dus la poarta de tablă cu pânză neagră, și-a pus la contul de facebook idioțenia cu ”Je suis Charlie”. Măscări de neînțărcat.