hot 1 hot 3Nu cred că vrea cineva să-și vadă pozele pe facebook, mai ales dacă sunt făcute când te-a prins unul la furat în casa lui, sau pe tarlaua lui.

”Ce se întamplă în BUHOCI ? Nimic deosebit… se fură, se fură….cu sacul, dar și cu caruța.”

”Ieri am prins unul, astăzi doi. Poliția vine, le face dosar și le dă drumul. După două zile îi prind din nou în tarla.”

În cele două rânduri de mai sus este povestea de toamnă, foarte compresată, a unui mic investitor în agricultură de lângă municipiul Bacău.

hot 2 politia1Banii lui, munca lui, nervii lui (și ai familiei). După toate astea, să te bage niște hoți în faliment e mai mult decât frustrant.

Așa că a decis să-i facă de râs în public, poate se lecuiesc. De ieri, le publică pozele pe facebook.

Mai țineți minte ”Gazeta de perete”. Avea ceva efect. Așa că e foarte posibil să publicarea pozelor cu știuletele-n dinți să păzească bostănăria mai bine ca polițiștii. Că e cam nasol să te vadă fiul la ”așa nu”, mai ales dacă-i și consilier local.

Am zis să-i dau o mână de ajutor și să public și eu pozele astea cu hoți în tarla. Nu-i niciun păcat că doar am mai publicat poze cu hoți, criminali sau escroci, chiar dacă aveau titulaturi mai pompoase: primari, președinți, deputați etc.

postav-buhusi1Poza cu ”gazeta de perete” aparține unui sait numit www.vechiulbuhusi.wordpress.com, un fel de muzeu online a orașului Buhuși.