Se vor reabilita 7 drumuri județene și o școală. Nu-s multe de zis în plus despre adunarea de ieri de la Centrul de Afaceri. Doar că 75% din cei prezenți în sală nu prea aveau ce căuta acolo și nici n-au avut ce înțelege.

S-au semnat niște contracte, undeva prin spate, că nici măcar nu se mai simulează acum semnarea lor. Oricum, multe dintre ele au ai fost semnate odată, cu două-trei săptămâni în urmă, la București. Mărturie stau pozele de pe conturile de faceboock ale primarilor  în cauză.

De contractele astea vor beneficia 15-20 de comune, maximum. Adică, cam tot atâția primari. Pe ceilalți i-a chemat conducerea PSD să le facă în ciudă sau să se dea mare în fața ălora de la București.

Ce m-a frapat a fost entuziasmul participanților. Zero. Nici ăia care luau bani, premianții zilei de ieri, nu arătau foarte încântați. Parcă erau la ora de chimie.

Cel mai bine s-a văzut asta când au primit liber la întrebări. Au început să se îmbrace.

Probabil le știau pe toate, n-aveau nimic de întrebat, propus, reproșat. S-a ridicat în picioare primarul de la Buhuși. A vorbit el ceva, să salveze aparențele, o platitudine de problemă, ceva cu procedurile de la achizițiile publice.

S-au mai zis niște minunății pe acolo. Revin.