IMG-20130424-00231Ştiu, este un joc de cuvinte aproape ratat, oricum, desuet. Însă altceva n-am găsit. Că deputatul Vreme a demisionat din PDL şi, implicit, din funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei băcăuane aţi aflat deja. De ce a decis asta (varianta reală şi nu cea oficială) doar bănuim, iar Vreme nu infirmă :).

pe scurt:

varianta oficială:Vreme a rămas băsist, Blaga s-a dezis de preşedinte.

varianta neoficială: S-a dat semnalul regrupării.

varianta completă (a declaraţiilor demisionaruluiu) o găsiţi pe agerpres.ro

Amănunte:

1. Joia trecut au venit în Bacău doi dulăiaşi (unul din Vaslui şi altul din Suceava) de-ai lui Blaga. Şi au lătrat la Valerian Vreme. Nasol! Ăsta nu ştiu dacă s-a şi speriat, dar i-a lăsat singuri în ogradă. A fost o gratuitate din partea taberei Blaga, deputatul pleca şi singur, însă n-ar fi avut ce povesti. Băcăuani-s cam gingaşi. Nu le poţi bate cu pumnu-n masă la ei acasă (sau da).

2. PDL Bacău a rămas organizaţie neparlamentară. E o premieră nefericită pentru ei. Era uşor de anticipat.

3. Deputatul zice că nu s-a supărat pe nimeni de la Bacău, însă acum vreo două săptămâni, într-o joi pe la scăpătat de soare, se gesticula destul de nervos în sediul de pe Alecsandri, iar tonalităţile erau destul de ridicate.

Kaysha zice că şi Berca a demisionat din PDL.

Abia aştept să văd reacţia judeţenei PDL. Acolo e plin de strategi şi specialişti în comunicare.

Deputatul Valerian Vreme a susţinut o conferinţă de presă astăzi la sala de conferinţe a hotelului Decebal. Poza este de acolo.