1. O mare societate băcăuană a intrat în procedură de lichidare. Curios este că firma lichidatoare n-a mai găsit nişte zeci de hectare în proprietatea falimentarei. Au plecat, de foarte puţin timp, la altă firmă cu acelaşi patron.

Cică nici intrarea în insolvenţă nu e tocmai OK, fiind provocată de inactivitatea sau ignoranţa unui avocat. O altă curiozitate este că firma lichidatoare nu e aia celebră, care un portofoliu de invidiat şi începe cu S, ci una mai micuţă.

2. A două ar fi că mai este o săptămână şi oleacă până la Marea Adunare Judeţeană a unui partid cu filială nouă şi vioaie în Bacău. La adunare se poate produce o mare „surpriză” anticipată.

În culise se anunţă că un primar şi un deputat s-ar putea prezenta drept candidaţi la alegerile din 2012. Sursele spun că probabilitatea să se întâmple e de 80%. Şi dacă se întâmplă se tulbură rău de tot apele în politica locală. Oricum va fi foarte interesant. Aştept şi eu o invitaţie pentru că, se pare, încă n-am intrat în baza lor de date. Nu-I nimic. Surse am. Oricum scriu.

Informaţiile sunt cât se poate de reale, însă nu le-am documentat suficient. Aşa că, dacă doriţi să comentaţi, vă rog să nu daţi nume pentru că le voi edita. Dacă doriţi documentaţi-le şi publicaţi-le la dumneavoastră în ziar sau blog. Nu-i nicio supărare. Poate citaţi sursa?