Geoană şi Ponta mint de îngheaţă apele. Sau sunt sinceri şi atunci e clar că nu înţeleg nimic. Ei ne zic că fac politică.

I-auziţi una de la Geoana: „Sunt absolut consternat de decizia partidului”. Declaraţia e dată după votul din Comisia de Integritate. Să mori tu că după declaraţiile lui Ponta şi scandalul din Senat nu te aşteptai la această decizie? Şi dacă nu te aşteptai îţi meriţi renumele pus de Iliescu.

I-auziţi una, mai tare, de la Ponta: „Sunt profund dezamăgit de atmosfera creată în jurul unei acţiuni normale. (…) Era nevoie de această Comisie de Integritate, unde nu sunt lideri politici, ci oameni din partid, care nu erau direct implicate.” Nene Victoraş ori ne iei de proşti, ori eşti matale aşa cum ţi-a spus Vântu. Cum adică? Dai cu buldozerul peste al doilea om în stat, fostul tău preşedinte şi cel care a polarizat aproape 50% din voturile românilor în urmă cu doi ani şi zici că nu te aşteptai la scandal?

Minciuna lui Ponta e mai elaborată. Comisia asta a lui Şova e un fel de adunare de fecioare neprihănite sau de Solomoni reîncarnaţi, pe lângă care membrii Curţii Constituţionale sunt cei mai mari bandiţi.