Vicepreşedintele CSM, Oana Schmidt-Hăineală şi soţul ei au fost evacuaţi din hotel şi urcaţi pe un deal după avertizarea de tsunami. Intoarcerea celor doi în ţară este incertă pentru că aeroportul a fost închis! Informaţia a apărut pe site-ul “Lumea justiţiei”.

Sursa spune că soţii Schmidth-Hăineală se aflau în concediu de odihnă în Thailanda. Ieri zona a fost afectată de două cutremure de peste 8 grade pe scara Richter, iar turiştii din Thailanda suferă acum din cauza măsurilor luate de autorităţi. Lumeajustitiei.ro a luat egatura cu vicepreşedintele CSM, Oana Schmidth-Haineală:

”Ne aflăm acum pe un deal, dealtfel singurul de pe această insulă. Norocul nostru a fost că azi nu am stat la plajă prea mult şi am vrut să mergem la cumpărături, numai că la puţin timp după ce am ajuns la hotel, a început să sune alarma şi apoi au venit şi ne-au evacuat, dându-se alarma de tsunami. Noi stăm aici, pe deal, şi aşteptăm să treacă pericolul. Oricum, abia aştept să vin în ţară. Şi mă rog ca aeroportul să fie redeschis până mâine când noi avem bilete de avion pentru întoarcere”.