directia 5Direcția 5 continuă seria concertelor în Bacău. Pe 19 februarie, de la ora 19.30,  membrii cunoscutei trupe rock vor concert ape scena Teatrului de Vară ”Radu Beligan” într-un spectacol special – ”Forever love” .

Cu peste 22 de ani în lumina reflectoarelor, Directia 5 este fără îndoială una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock românești cu peste 25 de materiale discografice (LP,EP) și mii de concerte la activ.

Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Șeicărescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu vor crea o seară de neuitat.

Își vor încânta audiența cu melodiile ce au făcut istorie, pornind de la începutul carierei și ajungând până la cel mai recent hit realizat în colaborare cu Lidia Buble, ”FOREVER LOVE”.

Biletele se găsesc la sediul Asociației Culturale PRO-EVENT, din strada Mihai Viteazu, nr. 3 sau la casieria Teatrului de Vară. Pentru rezervări sau alte detalii puteți suna la 0753.533.222 sau 0234.514.262

Biletele sunt împărțite în 3 categorii: în zona roșie biletul costa 120 Lei, în zona albastră biletul costă 85 lei și în zona verde biletul costă 65 lei.

Se acorda discounturi numai la grupuri peste 5, sau 10 persoane. Pentru persoanele cu handicap se vor acorda bilete cu titlu gratuit în limita locurilor disponibile.

Direcția 5 a luat ființă în anul 1991 și a făcut istorie în pop-rockul autohton (rock alternativ, baladă rock, electronic-rock, poprock, instrumental, rar club-house) cu hituri ca: ”O fată ca ea”, ”Am nevoie de tine”, ”Iți mulțumesc”, ”Dacă ai ști”, ”Povestea noastră”, ”Și ce dacă”, ”Decembrie”, ”Forever Love”, „Unde ești”

Trupa a fost formată inițial de Marian Ionescu (chitară bass, pian, compozitor), Dragoș Bădoi (voce), Cătălin Onoiu (clape), Florin Ionescu (tobe, voce), Răzvan Mirică (chitară, voce), Vlaicu Giurgea (chitară).