Liderii USL au devenit distractivi. Au întrecut orice măsură logică în ceea ce priveşte libertatea de exprimare. Nu, nu vreau să spun nimic de plângerea penală făcută celor 15-20 de băsişti. Asta excede oricăror norme logice. E o chestie absolut patologică. Nu o poţi încadra la nici măcar la distractivele „vadimisme” sau „otevisme”.

Pe mine mă distrează istericalele cu „presa aservită”. Adică „B1” şi „EVZ”. De ani de zile, cel puţin 4-5 televiziuni şi aproape toate ziarele îi fac praf Băsescu&co, depăşind de mult limitele conceptului de presă liberă şi obiectivă, discreditându-se profesional fără nicio remuşcare. Pentru USL ăia sunt buni, ziarişti de marcă etc. Ăilalţi sunt „aserviţi”, „băsişti” etc.

Nu înţeleg de unde turbarea asta în condiţiile în care audienţa ăstora era, la intrarea în războiul demiterii, net inferioară luptătorilor pentru democraţie de la antenele voiculesciene. Se încurcă ei de aşa ceva?

E absolut ciudat cum de se abţin la comentarii în ceea ce-i priveşte pe ziariştii şi publiciştii de la Radio France Internationale, Deutsche Welle, Washington Post, Financial Times etc. Pe aceeaşi logică de mai sus şi ăştia sunt aserviţi lui Băsescu. De ăştia uslaşii nu zic nimic, iar organele media „bune” îi ignoră. Nu cred că mai ţine mult. Dacă nu-şi vor revizui atitudinea şi comportamentul, sigur competentul de Gâdea sau măscăriciul Badea le vor da două în bot „organelor imperialiste” să-i ţină mine. Iar pe acest trend se vor învârtoşa un Şova sau vreun Nicolaescu să-i pună cu botul pe labe pe nenorociţi. Dacă somitatea de Chiuariu l-a făcut „politruc” pe Baroso, nu văd de ce i-ar ocoli pe nişte pârliţi de publicişti din străinătate.