Mihaela Bădic-Geaboc va fi înlăturată de la șefia organizației ALDE Onești. Fosta primăriță din Helegiu, actual consilier moninicipal în Onești, a demisionat din PNL, în 2016, pentru a candida la primăria Onești sub sigla formațiunii lui Tăriceanu.

Încercarea s-a soldat cu un eșec, însă ALDE a reușit totuși să intre în Consiliul Local și chiar să-și numească un viceprimar, în urma negocierilor cu PSD.

Bădic anticipa că va fi schimbată, într-o postare pe contul de facebook din septembrie:

„ Cica nu mai sunt presedinte la ALDE in Onesti. ,,Pe surse”, nu stiu sigur ca nu am fost convocata la sedinta de partid si nu am primit nici vreo comunicare in sensul asta dar stiu ca fost numit un ,,domn bine” ca sef . Bine, presedinte eu nu am fost niciodata, doar asa, formal, inainte de alegerile locale un pic, cat a fost nevoie. Pe urma-am picat intr-o dizgrație totala. Pai de ce ar mai fi fost nevoie de Badic, ALDE era in Consiliul Local, avea si megareprezentare in Executiv, gata! Nu am avut sansa sa ma numar printre cele 2 dintre cele mai iubite pamantence onestence si asta e. Nu se poate sa te iubeasca toata lumea…”

Săptămâna trecută, președintele organizației județene a ALDE, deputatul Constantin Avram a confirmat, la TeleMoldova, că Mihaela Bădic va fi schimbată din funcția de președintă a filialei oneștene. Nu a dezvăluit, însă, și cine îi va lua locul.

Surse apropiate conducerii ALDE au confirmat zvonul că Emil Moroșanu, fostul comandant al Poliției Onești, va prelua șefia organizației oneștene.

  • poza-i de la aghiuță.com