Chirilescu2Dorin Chirilescu a demisionat din funcţia de preşedinte al Organizaţiei municipale de Tineret a PDL Bacău. Ştirea e ceva mai veche, însă am impresia că-s primul care scrie. Pe 21 mai Chirilescua scris pe contul său de facebook: „Astazi a fost o zi deosebita pentru mine…am demisionat din toate functiile pe care le detineam in cadrul organizatiei de tineret… Motivele ar fi multe, dar prefer sa ma concentrez pe drumul pe care trebuie sa il urmez in continuare…le multumesc tuturor celor care m-au sustinut dar si celor care mi-au ingradit activitatea, caci datorita lor am evoluat si astfel am reusit sa trec la nivelul urmator…”

Chirilescu mi-a declarat că, deşi a demisionat din toate funcţiile, rămâne membru PDL, partidul Mişcării Populare nefiind, deocamdată, în vederile sale, aşa cum s-a vehiculat. „Am mai multe proiecte personale, inclusiv unul muzical. Politica o las puţin în planul secund”, mi-a declarat fostul lider OTPDL.

Dorin Chirilescu poate fi acuzat de multe, însă de două lucri nu: de inactivitate şi de „cuminţenie” politică. Aş putea zice invers, că ăsta i-au fost păcate capitale. I-a plăcut să se expună politic fără să facă uz de prea multă strategie.

Din această cauză a avut relaţii mai tensionate, nu doar cu adversarii săi politici, din alte partide (absolut necesare şi normale) sau din propriul partid, ci şi cu unii ziarişti. Din câte ştiu, cel puţin cu unii s-a împăcat :).