15x1011259930_10154201791732586_3200060743951646633_nÎn ultima perioadă, am devenit expert la întins-strâns cabluri, mufat, cablat și alte de astea cu „at” în coadă și cutterul în mână, inclusiv foliat.

Nu știu câtă lume interesează asta, dar eu tot vă spui că mi-au marcat existența.

Nu vi le mai povestesc pe alea cu alergatul după diverse, de la șuruburi la finanțări, că n-au farmec nici când le faci.

Dar de-un șmotru mic, de-o mochetă, de cărat un birou- două, o masă de studio, scule, cabluri, prize, mufe, proiectoare și multe alte cutii, cu șurubele șaibe și piulițe, tot se fac vreo două rânduri.

DSC_0010PrintEra să uit camerele, trepiedele, monitoarele, calculatoarele, mixere și alte scule asemenea. Însă, aici, aportul mi-a fost minim, cel mult de hamal. Restul a fost treaba lui Dorin Bejenariu. De el și jucăriile sale depinde, în mare măsură, produsul final.

Trebuie să vă spui că, la alea dinainte, vârf de lance a fost cel mai mare mecanic de avioane din România, Claudiu Banea. Fără hărnicia, priceperea și îndemânarea lui probabil am fi dat drumul mai devreme 🙂 , evident, glumesc.

De săptămâna viitoare redevine jurnalist. Știu că și asta-i o greșeală. Dar altul mai bun nu-i de unde.

Încet, dar sigur, finalizăm studioul TV unde se va produce emisiunea „de Bacău”, singurul talk-show din municipiu.

Cei care ne vor difuza sunt partenerii noștri de la KIT TV.

De cum arată sigla emisiunii și celelalte finețuri grafice responsabil e Marius Matieș. Tot pe mâna lui vor încăpea saitul și pagina de facebook. Dar toate la timpul lor.

Clipul de prezentare e a lui Eugen Gondoș și a strâns deja o grămadă de vizualizări pe facebook. Tot el se ocupă de generic, titre și alte etichete.

Despre program, teme, invitați, firme de cablu care preiau deja KIT TV, dar și despre cele care și-au dat acordul voi scrie mai spre sfârșitul săptămânii.