Dan Diaconescu îşi închide cu bună ştiinţă OTV-ul. Îl sacrifică pentru voturile cui îl crede. “CNA a continuat, marţi, reducerea licenţei OTV, pentru că televiziunea difuzează continuu publicitate politică la Partidul Poporului Dan Diaconescu, în afara perioadei de campanie electorală, astfel că postul mai poate emite doar până la 29 mai”, anunţă Mediafax. Nu-l putem bănui pe Diaconescu de idioţenie. Ştie bine ce face. Face campanie nesimţită, nu ia amenzi (pentru că aşa e legea CNA), postul se închide perfect lega, el ţipă ca în gură de şarpe că e persecutat de clasa politică, de hoţii ăştia care conduc ţara de 22 de ani. Face capital electoral.

Partea proastă sau bună (depinde din ce parte priveşti) este că nu scăpăm de măscărici nici după 29 mai. El va continua să apară pe sticlă (în plină campanie electorală – deci perfect legal). Tot la televiziunea lui – DDTV.

Puiul OTV e deja în grilele tuturor cabliştilor, şi, pot să fac rămăşag, că şi celelalte platforme media, unde nu este încă (satelit), îl vor prelua instant. Îşi mută doar operaţiunile electorale sub altă siglă. Studiourile rămân aceleaşi, aceeaşi angajaţi, aceeaşi mizerie.

Eu cred că Diaconescu se joacă cu mintea fraierilor, iar ăştilalţi ori nu se prind, ori sunt complici în speranţa că vor face jocurile împreună.

Caricatura am luat-o de pe vidu.ro