Ponta BeneaBăcăuanilor le va merge bine toată săptămâna viitoare. Asta pentru că și-o vor începe împreună cu Victor Ponta. Surse din PSD susțin că premierul va veni luni în județ în campanie electorală.

Amănuntele deplasării prezidențiabilului n-au fost încă stabilite.

Cum le aflu, cum le și public.

Cel mai probabil va trece și prin Mărgineni, că așa s-a lăudat primarul prin Adevărul. Este deja tradițional ca prezidențiabilul PSD să oprescă pe acolo în campanie. Și Geoană a trecut.

Cam nasol cu vizita asta, a șefului cel mare. Pe la Pambac și Agricola a mai fost plimbat, Spitalul Municipal nu s-a terminat, Letea s-a dărâmat, la Onești s-a închis aproape tot, la Buhuși incompetentul n-a terminat nicio lucrare, de i-au crescut floricele-n șantier.

 

Eu zic să-l treacă podul de la Bacău spre Mărgineni, că-i mișto rău, e nou, modern. Să-l învârtă pe la Willy și Centrul de Afaceri că și așa Stavarache n-are cum să se opună. Apoi, să-l scoată pe sub pasaj, direct la Teatrul de Vară.

Mă gândesc că Ponta ar putea înmâna personal primarilor cheile microbuzelor școlare. Bineînțeles că împreună cu Dragoș Benea, că Bacăul a fost evitat cu încăpățânare până acum. Acu-i momentul. Ce dacă-s doar trei microbuze, le aducem și pe alea mai vechi. Festivitate să fie!