voltajAsta aveți voie sâmbătă 15 noiembrie. Pe 16, de alegeri, mai vedeți voi pe cine dați vina.

Prietenii de la EBC Event ne propun să ne amintim cum eram la 20 de ani, de la 19.30 la Teatrul de vară ”Radu Beligan”. Ăia mai tinereii pot asculta cea mai recenta piesa Voltaj, ”De la capat”.

Biletele sunt puse în vânzare, deja. Sunt 3 categorii de preț: 59 lei, 79 lei și în zona VIP – 99 lei. Sunt și oferte pentru grupuri. La fiecare 10 bilete cumpărate se primesc două bilete cu titlu gratuit, indiferent de categoria aleasă și în limita stocului disponibil.

Biletele sunt disponibile la sediul Agenţiei Group Travel din str. Mihai Viteazu nr. 3 și la casieria teatrului. Copiii sub 5 ani beneficiază de acces gratuit.

Organizatorii au lansat un concurs ce are ca premiu 2 bilete la concertul VOLTAJ din data de 15 noiembrie ora 19.30.

Pentru a participa la acest concurs trebuie să ”dați share la acest concurs și like pe pagina: www.facebook.com/concertebacau.
Utilizatorii care au dat deja like trebuie sa dea share la această postare pentru a fi validați în cadrul concursului. Extragerea se va desfășura online pe site-ul www.random.org, iar rezultatele se vor publica pe pagina oficială Concerte Bacău în data de 13 noiembrie, la ora 20.00. Mult succes !”