pichetare sediu psdDeputatul Valerian Vreme, președintele PMP Bacău, ”i-a întors vizita” adversarului său politic, Dragoș Benea, președintele PSD Bacău.

Mai exact, Vreme, împreună cu alți colegi din partid, a pichetat în fața sediului Partidului Social Democrat din Bacău împotriva accizei de șapte eurocenți la combustibili introdusă de Guvernul Ponta pe 1 aprilie.

În 2011, la începutul lunii iunie, 80 de femei din organizația PSD Bacău împreună cu Dragoș Benea au pichetat sediul organizației județene Bacău a PDL pentru deblocarea, la acea dată, a fondurilor pentru modernizarea Maternității din Bacău.

După aproape 3 ani, PMP-iștii, desprinși din coasta PDL, au ieșit la atac împotriva Guvernului cu sloganul “Taxa VICTOR-VIOREL te arde la portofel!”.

La manifestare au fost prezenţi Valerian Vreme, preşedintele filialei judeţene a PMP Bacău, Marius Berilă, preşedintele municipalei, Mihai Platon, președintele Fundației Mișcarea Populară, dar şi alţi membri ai partidului şi ai Fundaţiei Mişcarea Populară.

Pichetarea nu a fost însă singura formă de protest. Valerian Vreme a transmis preşedintelui Dragoş Benea o scrisoare deschisă privind anularea accizei suplimentare de 7 eurocenți la combustibil.

Scrisoarea a fost prezentată într-o conferință de presă.

253254