Oneștiul stă explodeze și nu de la platforma petrochimică, ci de la apă. Mai exact de la limitarea alimentarii cu apă.

Locuitorii celui de al doilea municipiu din județul Bacău au program limitat de alimentare cu apă potabilă. Din ce cauză, nu mă interesează, cum nu-i interesează nici pe oneșteni.

Ei știu că sunt în 2016, că plătesc și cu toate astea au apă „pe cartelă”.  Cel mai nasol e pentru micile afaceri care ar putea avea de suferit.

Un cunoscut om de afaceri din zonă a închiriat o vidanjă și amenință va inunda curtea celor de la CRAB. Omu e supărat tare pe CRAB că îi periclitează afacerea cu restricțiile și la cum îl cunosc, mare lucru să nu-și pună planul în aplicare.

„CIOCU MIC” – cam asa ni se spune de catre cei care presteaza servicii pentru noi, nu conteaza ca platesti la zi trebuie sa taci si sa induri . Multi se impaca cu ideea dar cand te uiti ce apa avem la program iti vine sa iei ciocan, secure, barda si sa le iei capul. E normal ca si cetatean cu plata la zi sa nu am un serviciu pentru care platesc decat 4 ore pe zi? Nici beduinii din desert nu au apa cu program ca noi, ca sa nu mai zic ca este mai ieftina,desi le platesc facturile mi se spune CIOCU MIC si joc de glezne. Cine ne poate ajuta ? se pare ca nimeni. – cam asta scria zilele astea un oneștean pe Facebook.