IMG_20140524_123836 (2)Peste 4000 de băcăuani (și nu numai) au trecut în weekend pe Salonul Auto Regional Moldova 2014. Mi-am amintit că am fost și eu cu fii-mea.

Mie mi-a plăcut standul Mitsubishi. Mi-a rămas de la off road-ul de săptămâna trecută. Am revăzut ASX-ul dar și L200 fără noroi 🙂 .

Oricum, aveau cele mai tari prezentatoare (hostese, sau cum s-or fi chemând). N-am poze să vă arat că m-ar fi întrebat mica jandarmeriță de ce le fac poze fetelor și nu mașinilor.

Ei i-a plăcut tot la Mitsubishi, că aveau baloane și prăjituri (cu sigla firmei) și, mai ales că au băgat-o în seamă.

IMG_20140524_123746 (2)IMG_20140524_123721 (2)În rest, eu am mai căscat gura la un Jaguar mai tare ca al patronului de la Stomdas 🙂 , iar Ioanei i-a plăcut un Ford de familie (Conect-cred). Era ceva cu portierele deschise, în care s-a putut urca fără să ceară voie.

Iată și câteva date statistice și amănunte despre ce a fost acolo, așa să vă ofticați dacă n-ați fost:

Evenimentul a reprezentat, timp de trei zile, un punct de atracție la care au participat expozanți importanți din sectorul auto: Auto Best Center, Auto Padova, Autoboca, Autonom, Provoyaje, Rustrans, Trendo Automobile, Țiriac Auto, Țiriac Leasing și Asociația Sportivă Speed Park Bacău.

Vizitatorii au putut admira cele mai noi modele ale firmelor Citroen, Ford (noul Ford Transit, lansat la nivel național în urmă cu o lună), Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, Land Rover, Mercedes, Mitsubishi, Peugeot, Suzuki, Toyota.

La eveniment a participat prezentatorul tv Cătălin Măruță, care a animat atmosfera, a stat de vorbă cu expozanții și vizitatorii, a oferit autografe și a împărțit premii surpriză celor prezenți la târg. Cătălin Măruță nu a ratat ocazia să piloteze un kart, pe minicircuitul de karting special amenajat în parcarea Centrului de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov”, pistă la care au avut acces toți doritorii de senzații tari.