Prin aterizarea la Cotroceni a lui Crin, PNL a intrat într-o criză cruntă de lideri. Atât de cruntă că Antonescu l-a lăsat, pe semnătura sa, la conducerea senatului pe un vajnic pedelist Petru Filip, aterizat în PSD, de două luni. Adică nici măcar o legătură cu PNL. Mai mult la Camera Deputaţilor şef este tot un pesedist, Valeriu Zgonea. Senatorii liberali cu state vechi cred că suferă cumplit. Cum le-o fi lui Ghişe, Haşoti sau Vosganian?

O altă evidentă criză de lider s-a creat la şefia partidului. Aici, Antonescu a desemnat un neica-nimeni (pentru liberalismul românesc): Daniel Chiţoiu. Nici nu vreau să mai scriu lista cu penelişti autentici şi care înseamnă ceva pentru liberalismul autohton, sau care măcar ştiu limba română. Iepuraşul Crin tremură la gândul că cineva i-ar putea uzurpa imaginea de „primul liberal al ţării”, aşa că a numit un papiţoi (din punct de vedere al forţei politice).

Prin asta dovedeşte că nu e cu nimic mai bun decât Marele Duşman Băsescu. Adică exact ce i-a reproşat marinarului face el acum. E clar neconstituţional ca preşedintele ţării să conducă un partid. Dacă Băsescu a condus PDL, ce dracu face acum Antonescu?