stavaIeri am primit un comunicat de presă de la Ionuţ Tomescu. Azi am citit şi în ziare. Şi era să rămân cu impresia că de ziua lui primarul Stavarache a muncit pentru comunitate, întâlnindu-se cu preşedintele Consiliului Regional Coventry şi cu Senatul Universității din Coventry. Mai să mă buşească lacrimile.

Noroc că Stavarache-i mai cinstit decât purtătorul lui de cuvânt şi scrie pe facebook, astăzi, că întâlnirea a fost săptămâna trecută. N-am zis că Tomescu a minţit, doar că a încercat schema cu  „prin omisiune”.

Ieri, s-a întâlnit cu primarii PNL şi alţi lideri ai partidului, după care a avut ditamai petrecerea la Fântânele. Surse din partid zic de vreo sută de invitaţi şi de o oarecare tradiţie în sensul acesta. Ce dracu, măcar de ziua lui, că în rest nu-i prea petrecăreţ şi nici larg la mână. Cică are buzunarele cusute.

De ce nu l-o fi luat şi pe Benea cu el, dacă tot au fost împreună în Anglia?

Poză de la Fântânele n-am. Pun una de la Coventry. 🙂

Zice Stavarache pe facebook:  „La sfârșitul săptămânii trecute m-am întâlnit cu doamna Ann Lucas, Preşedintele Consiliului Regional Coventry şi cu Senatul Universității din Coventry, universitate care dezvoltă, în cadrul unui parc tehnologic, o excepțională colaborare cu mediul de afaceri local. În urma acestui parteneriat, piața de muncă din Marea Britanie reușește să absoarbă peste 90% din studenții Universității, studenți care sunt monitorizați pe parcursul anilor de studiu de către firmele partenere. Un asemenea model poate fi implementat cu succes și în Bacău. Avem două universități și un mediu de afaceri destul de puternic. Chiar dacă nu intervine în mod direct în relația dintre cele două părți, administrația locală poate încuraja astfel de parteneriate. Ar fi un câștig și pentru mediul de afaceri, să-și recruteze din timp viitorii specialiști, și pentru studenții care vor avea siguranța unui loc de muncă după absolvirea studiilor universitare.”