Lista cu delegaţii din Bacău la Convenţia Naţională Extraordinară a PDL, de peste 3 zile, a provocat un adevărat scandal, cea a depăşit demult graniţa organizaţiei judeţeane a partidului. Lista a ajuns şi la Bucureşti, unde li s-a dat dreptate contestatarilor lui Berca. Numai că, din lipsă de timp sau de ouă în pantaloni, nu va mai fi modificată. Adică a ieşit tot pe-a lui Berca :). Tot din cauza listei au ieşit scântei şi între organizaţiile de tineret. Presa a scris, că de aia e presă şi bloggerii au scris că şi ei sunt.

Pe surse, bineînţeles, mi-a parvenit şi „lista”. O s-o public integral puţin mai târziu. Acum voi zice doar despre nişte comicării constatate de mine.

Prima: Petru Munteanu (foto) este delegat. Parcă era moderator TV şi om de presă :).

A doua comicărie este că Dorin Chirilescu este deja preşedintele OT-PDL. Poate va fi, că perspective are, însă acum e Mirela Olariu. Pe cuvânt.

A treia noutate este că Petrică Mihăilă e liderul consilierilor judeţeni. Că omul e vocal ştiu, dar că e lider am aflat acum. Să vedem ce au de zis Enăşoaie sau Drăgănuţă.

Am mai aflat că PDL Bacău are şi o organizaţie a oamenilor de afaceri. Ha! Iar şef e Laurenţiu Ganea. L-or fi pus în funcţie de nivelul sponsorizărilor făcute la partid :).

Lista mai are nişte comicării, aşa că, după ce lămuresc unele lucruri, o public.