neculai-ciocanNu este vreo glumă. Sigur că se poate. Pensionarul Neculai Ciocan era şeful organizaţiei de pensionari a PSD. Deşi pare o funcţie onorifică, poziţia de şef al acestei grupări nu tocmai lipsită de importanţă a partidului, plină de activişti loiali până la moarte (Doamne fereşte!), este extrem de importantă în economia partidului.

Cel care a reuşit performanţa este Dragoş Benea, preşedintele PSD. I-a dat şi o diplomă. De recunoştinţă.  Spun sursele mele că sala ar fi aplaudat. Numai bătrânul colonel n-a apreciat.

Cică nici fostul preşedinte Hrebenciuc n-ar fi gustat mişcarea succesorului său, însă a fost pus în faţa faptului împlinit.

În locul colonelului a fost numit interimar Mircea Botez, fost consilier judeţean. El are sarcina să organizeze alegeri cât mai rapid.

Ciocan este identificat de cei mai mulţi cu istoria PSD Bacău şi, mai ales, cu listele membrilor de partid ţinute într-o ordine cazonă în clădirea din spatele Prefecturii. Cred că are şi mutaţie pe adresa respectivă.

poza-i de la Ionuţ Avram