AfisPrietenii de la EBC EVENT ridică ştacheta evenimentelor organizate în Bacău. Trebuie să recunosc că au avut curajul să se bage la o treabă care-i va consacra definitiv în branşa lor. Dacă le iese data asta înseamnă că sunt profeşionişti cu certificat. Oricum, ei mai au la activ evenimente de înaltă ţinută şi de un real succes (la public şi financiar), ceea ce garantează că şi de această dată Bacăul va găzdui un eveniment de primă clasă.

Astfel, pe 13 septembrie, începând de la ora 18, la ROYAL GARDEN va avea loc o Seară Gastronomică cu Degustare de vinuri şi Muzica Live.

Vedeta evenimentului este unul din cei mai buni şi carismatici participanti la Master Chef România, Chef Sissoko. El va prepara un meniu de înaltă ţinută.

Casa de vinuri Chateau Vartely, prin importatorul său din România Logidis Import Export va fi prezentă la Royal Garden pentru o degustare de vinuri profesionistă.

Divertismentul va fi asigurat de Trupa Iulian Canaf Excentric Band, pentru o perioada de o ora si jumatate si de cântareţul Ionuţ Galani şi trupa lui, împreună cu dansatorii trupei Asteria cu un recital de aproximativ o oră, pentru o seară de neuitat.

Menu Chef Sidia Sissoko Signature

Amouse Bouche: -Gratin dauphinois cu roşii uscate la soare, Mix de salate cu anchoa şi parmesan, Bărcuţe de andivă cu brânză de capră, nuci, piersică şi sos dulce acrişor, Saint Jaque grille cu sos de unt şi lămâie, Tzatziki sferificat reinterpretat – varianta gastronomie moleculară

Course 1 (antreu): Mousse din piept de curcan cu teriyaki în panko cu doua dip-uri (sos de curry şi sos de ardei copt) cu pastel de verduras.

Course 2 (fel principal)- varianta 1: confit din pulpă de raţă cu sos de sfeclă roşie, mere şi vin roşu cu ratatouille.

Course 2 (fel principal)- varianta 2: Somon cu sos de şofran şi piure de mazare.

Course 3(desert) – varianta 1: Moelleux au chocolat cu culis de fructe de pădure şi piper roşu, cu îngheţată diverse sortimente.

Course 3 (desert)- varianta 2: tartă de lămâie cu busuioc şi piper roşu.

Program eveniment :

Ora 18.00 – 19.00 : sosire invitaţi, muzică de café concert, degustare de vinuri împreună cu un specialist cunoscut pus la dispoziţie de casa de vinuri Chateau Vartely.

Prezentarea vinurilor Chateau Vartely. Prezentare parteneri eveniment.

18.00: Servire amouse bouche. Prezentare Chef Sidia Sissoko.

19.00: Începe recitalul Trupei CANAF Excentric Band – 45 minute.

19.00: Servire primul fel (antreu).

Ora 19.45 – Servire fel principal. Pauză concert Trupa CANAF Excentric Blues Band – 15/20 minute.

Ora 20.00 – 20.45 – A doua repriză concert al Trupei CANAF Excentric Blues Band – 45 minute.

Ora 21.00 – Servire desert. Tombolă şi autografe Chef Sidia Sissoko.

Ora 21.00 – Repertoriu susţinut de solistul vocal şi trupa de dans Asteria Ionut Galiani – 60 minute.

Ora 22.00-24.00 –Program muzică diversă cu DJ, servire bauturi (vin, apa, sucuri, tărie) la masă – două ore.

 Accesul la eveniment se face pe bază de:

– Carte de vizită necesară pentru tombolă (e vorba de 5 cadouri care conţin un set de 2 vinuri la alegere şi un sorţ de bucătărie ales şi cu signature Chef Sidia Sissoko.

– Cumpărare meniu în valoare de 189 lei de persoana*.

*La fiecare două persoane participante, firma importatoare Logidis Import-Export si Chateau Vartely vă oferă gratuit o sticlă de şampanie cu un cupaj format din Chardonnay, Sauvignon Blanc şi Aligote, demisec. Meniul ţine loc de bilet.

E un fel de master în organizare de evenimente. Cei de la EBC EVENT zic că în cel mai scurt timp îşi vor lua doctoratul.