Trebuie să recunosc că PSD-ul mi-a înseninat ziua. Am un start de săptămână excelent. Am citit în presă că Hrebenciuc a decis să-l desemneze drept candidatul PSD (USL) pe Colegiul 4 Senat pe Damian Drăghici. Nu, nu e la mișto. Am apucat să vorbesc cu vreo 3 oameni serioși din PSD. Toți mi-au confirmat. Lăutarul e alesul. Este adevărat că, la cât de bine stă useleul în zonă, dacă l-ar fi pus candidat pe Lăbuș ar fi ieșit senator.

Am încercat să înțeleg de ce a luat PSD-ul decizia asta. Înafară că i-o fi cântat la vreo petrecere lui Ponta și acesta n-a avut bani să-i plătească, n-am găsit nimic plauzibil. Nicio legătură cu zona, cu județul sau măcar cu regiunea. Niciuna. Nici nu știu ca Drăghici să fie vreun activist sau măcar simpatizant PSD. Notorietatea lăutarului să fi fost motivul? Nu cred. PSD-un n-avea nevoie de așa ceva, chiar deloc.

Abia aștept să văd afișele cu Iulian Iancu, specialistul în piața energetică, și Damian Drăghici. Interesante ar fi și cele cu Lucian Șova și Drăghici. Însă, de colecție vor fi cele cu candidatul PNL-ului de pe Colegiul 5 (avocatul Cristian Cojocaru sau Viorica Marcu).

Prezentarea componenței cabinetului parlamentar:

Cabinetul parlamentar va fi, sigur, în Buhuși. Poate că așa și trebuie.