ImPuls TV continuă campania de recrutări. Mai au doar trei săptămâni. Nelu Broşteanu avansează data de 15 februarie drept data intrării în emisie a noului post de televiziune. Până atunci, bag de seamă, are treabă. Îşi îmbunătăţeşte (sau completează) echipa redacţională. Dacă la tehnic schema de personal este încărcată la maximum cu veterani, la reporteri postul stătea mai subţire. Din câte se pare se se fac eforturi pentru a îmbunătăţi şi acest aspect. Astfel, cei de la Impul TV au reuşit s-o recruteze (reactiveze) pe Carmen Stan (EuroTV, Monitorul, Realitatea TV, Deşteptarea, Mediafax).

Pe lista impulşilor se mai află încă un ziarist cu multă experienţă în televiziune. Sursele mele spuneau că deja s-a bătut palma, însă, din motive personale, deocamdată nu doreşte să-i fie făcut public numele. Am şi vorbit la telefon. Nu a negat transferul, însă nu-i voi dezvălui identitatea decât peste o săptămână, tocmai pentru că asta a fost dorinţa sa. Nu ar fi greu de presupus, însă, aveţi puţintică răbdare.

Încă un amănunt: nu am vorbit cu Carmen din simplul motiv că nu-i mai ştiu numărul de telefon. După episodul Mediafax, ea a dispărut din peisajul media local, aşa că am scuze:).

PS: Poza e juchită (adică nu i-am cerut voie) de la aghiuţă.com