DSC_0019 (2)Acum vreo săptămână am participat la un eveniment organizat de cei de la Mitsubishi Bacău.

Am început să devin un obișnuit al drive testelor de la Grigoreni. Organizarea a fost una normală, adică impecabilă. În plus, traseul de anul acesta a fost unui de 100 de puncte, prin pădure, cu un grad de dificultate cu mult peste ce am văzut eu până acum.

În aceste condiții, m-am orientat repede la un L200. Și bine am făcut. Cum sunt șofer de asfalt, sprijinul pilotului de la Mitsubishi a fost esențial. Oricum, mașina poate mult, mai mult decât te aștepți, și face toți banii.

DSC_0025 (2)Mi-a plăcut expresia de pe fața colegului Claudiu Banea, în timp ce cobora din „monstru” și câteva minute bune după. Era bună pentru un clip publicitar.

Luat cu ale mele, am uitat să scriu despre eveniment plăcut. Mi-am amintit ieri-noapte, când mă uitam la meciul lui Mihai Nistor pentru centura de campion mondial AIBA Pro Boxing la categoria supergrea, meci câștigat prin KO tehnic de băcăuan.

Robust, puternic, perfect echilibrat, constant, fix ca un L200. Iar Relu Auraș a jucat rolul pilotului care stăpânea, din colț, „mașinăria 4X4”. Și drumul lor este abia la început.

DSC_0020 DSC_0021 (2) DSC_0023 (2) DSC_0031 (2) DSC_0033