În Piața Universității e ca-n filmele cu proști. Anteniștii îi cheamă pe oameni în stradă, să protesteze. Protestatarii îi roagă să „nu-i lase”. Mai târziu, în Piața Universității a fost montat un ecran uriaș cu emisia Antenei 3. Dacă aș întreba de autorizație, aș fi băsist?  Normal!

Tot ca-n filmele cu proști, Crin Antonescu și Victor Ponta zic că respectă decizia CCR, însă o declară ilegală și le cer oamenilor să manifesteze și să protesteze pentru ca votul lor anti-Băsescu de la referendum să fie luat în seamă. Nu le spun și de cine să fie luat în seamă.

Tot ca-n filmele de mai sus, proteste deși sunt clar ilegale, pe protestatari nu-i deranjează nimeni. În așa numitul „regim Băsescu” nimeni n-are nicio problemă. Nici n-au cum. Primarul e al lor, șeful de la Interne (Poliție, Jandarmerie) e al lor, iar procuratura, dacă s-ar sesiza din oficiu sau la reclamația vreunuia este oricum băsistă și n-ar avea curaj să ancheteze ceva. Cum n-ar avea cum să ancheteze nici chemările „în stradă”, instigările la proteste ilegale.

Așa că atât timp cât Antena 3 are rating, USL-ul bani și coloneii disponibilizați contract cu USL-ul vom avea și spectacol în Piața Universității.

foto hotnews.ro