crinDacă se mai îndoia vreun liberal, acum se vede clar cum iubitul lor preşedinte a închinat partidul PSD-ului de dragul unei ipotetice funcţii. Este absolut jenant modul în care se manifestă public această vasalitate. Cam ca la obor. Alege tu, boierule! Şi boierul a ales. A mai câştigat un minister şi o primărie de sector. Păi, familia Mănescu îi va fi recunoscătoare celui care a numit-o pe Ramona în funcţie, adică lui Victor, nu lui Crin.

Ninel Săpunaru a visat şi el frumos la început, că după aia a fost coşmar. Era visul iobagului de pe moşie că se elibera. Numai că boier Oprişan s-a prins la timp. N-avea nevoie de concurenţă în bătătură.

Partea proastă pentru Crin este că dacă nu o drege cumva repede e nasol tare. Cică partidul fierbe şi le-ar fi crescut temperatura inclusiv ălora de pe lângă el. Ei n-ar prea vrea să piardă poziţii din cauza celui care i-a ridicat acolo. Acum li se pare că totul li se cuvine, iar greşeli face doar Crin.

Mă întreb cum ar fi reacţionat Crin dacă boier Victoraş ar fi preferat-o pe Adina Vălean? Că e tot europarlamentar, la fel de liberală, cu neamuri în partid şi capabilă pe transporturi că doar face naveta cu avionul.

Caricatura este de aici.