AFIS TARG PESCUIT 2014 -A3expozitieDimineață, la prânz și seara – cam ăsta este ritmul cu care ne servesc Expo Vânătoare și Pescuit cei de la SC Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău SA în parteneriat cu ROMSILVA – Direcția Silvică Bacău.

Au mai făcut o expoziție în luna mai anul acesta. Este foarte posibil să fi fost un mare succes, de l-au repetat 5 luni mai târziu.

Așa că de astăzi s-a deschis ce-a de a 4-a ediție. Eu le urez succes! Mai fac doar o corectură, o sugestie și apoi o să public integral comunicatul de presă.

De pe 3 până pe 5, inclusiv, sunt doar 3 zile, chiar și în octombrie (3, 4 și 5 octombrie) nu 4 ca în comunicatul de presă 🙂 . Asta-i corectura.

Sugestia este să se organizeze o sesiune de ”Povești vânătorești și pescărești”. Ar putea participa cu succes politicieni de marcă, ziariști și bloggeri.

 

 EXPO VÂNĂTOARE ȘI PESCUIT BACĂU 2014

EDIȚIA A IV-A, 3 – 5 OCTOMBRIE  2014

 

Expo Vânătoare şi Pescuit Bacău 2014Ediția a IV-a, este un eveniment organizat de către SC Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău SA în parteneriat cu ROMSILVA – Direcția Silvică Bacău, care își va deschide porțile în acest an pe 3 octombrie 2014, începând cu ora 10.00. Timp de patru trei zile, până duminică, 5 octombrie, firme de profil din România și Ungaria, vor prezenta publicului larg o gamă diversificată de produse și servicii de cea mai înaltă calitate, oferite atât de importatori cât și de distribuitori, destinate pescuitului, vânătorii, dar și celor care doresc să facă drumeții în natură sau să achiziționeze echipamente și accesorii de înaltă calitate pentru diferite activități practice. Nu în ultimul rând, o importantă expoziție de trofee oferită de asociații și instituții de profil, firme private sau persoane fizice, vor încânta publicul vizitator cu exemplare vânate pe teritoriul României, dar și în alte colțuri ale Europei sau ale lumii.

În cadrul expoziției va avea loc evaluarea și omologarea trofeelor de vânătoare de către Experți „CIC”(Consiliul Internațional de Vânătoare) și pe această cale invităm toți posesorii de Trofee de Vânătoare Medaliabile din România  să participe la această acțiune, care se va desfășura  pe toată perioada evenimentului. Comisia de Arbitraj este formată din Experții CIC: Jovan Bradvarovic – Inspector de Vânătoare la Ministerul Silviculturii ți Vânătorii din Republica Serbia, precum și Aleksandar Ceranic – Vicepreședinte al Comisiei CIC în Republica Serbia.

Este cea mai mare Expoziție cu vânzare de acest profil din Moldova, aflată deja la a patra ediție, care invită la cunoaștere și rescpect față de natură și  care este organizată pe pe o suprafață indoor și outdoor de peste 4000 mp.

Din categoria produselor și serviciilor destinate vânătorii veți putea cumpăra sau aprecia următoarele: arme și muniții de vânătoare, arme și muniții folosite pentru tirul sportiv, articole optice, cuțite, accesorii și diverse echipamente pentru vânătoare, confecții textile, încălțăminte, accesorii vestimentare și articole de pielărie, suveniruri și trofee de vânătoare, gastronomie cu specific vânătoresc, turism vânătoresc, reviste si literatură de specialitate cu informații privind  popularea fondurilor de vânătoare și oferte pentru vânătorii sportivi.

Categoria pescuit oferă noutăți în ce privește: undițe, lansete, ustensile și accesorii pentru pescuitul sportiv,  echipamente de camping, confecții textile, încălțăminte și accesorii vestimentare, precum și articole de pielărie, nade și momeli, tehnologii de piscicultură de agrement, informații privind popularea râurilor și lacurilor aflate la dispoziția pescuitului sportiv, reviste și literatură de specialitate.

Expoziția cu vânzare cuprinde și o zonă generoasă cu preparate culinare din carne de vânat, propuse de mai mulți producători, care sperăm că va constitui un punct de atracție important pentru orice vizitator al expoziției.

Expoziția cu vânzare oferă un bun prilej Asociațiilor de Pescuit și Vânătoare din țară, să își prezinte ofertele de servicii pasionațiilor în domeniu și constituie în același timp, pentru aceștia și expozanți o importantă platformă de reînnoire a relaţiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiţionali, dar şi de stabilire de noi contacte şi contracte. Programul de vizitare a expoziției este: vineri și sâmbătă, începând cu ora 10.00, până la ora 18.00, iar duminică, începând cu ora 10.00, până la ora 16.00.

Pentru a ajunge la Centrul de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov”,se asigură transportul cu linia internă numărul 3, cu plecare de la  FNC, la orele 9.50, 11, 12.10, 13.20, 14.20, 15.40, 17.45 și linia externă de la Autogară spre Luizi Călugăra.