Lungu BercaPartea dreaptă a politicii băcăuane e măcinată în continuare de războaie fratricide. Mişcarea Populară loveşte pe muţeşte, dar constant în PDL. După ce a rămas fără singurul parlamentar (şi preşedinte) băcăuan, PDL se vede acum în situaţia de a pierde şi o parte din primari.

Am aflat pe surse că din judeţul Bacău s-au strâns circa 3000 de semnături pentru înfiinţarea noului partid prezidenţial. Nu e vreun mare secret că este implicat fostul preşedinte al PDL Gabriel Berca, însă noutatea este că multe din adeziuni au fost aduse de primari aleşi sub sigla PDL.

Surse bine informate (şi intenţionate :)) susţin că vreo 8 primari au avut deja o întâlnire cu fostul senator, întâlnire la care au promis sprijin total noului partid.

Cam în aceeaşi măsură (totuşi ceva mai mică) au fost implicaţi şi primari din PNL.

Aceleaşi surse susţin că s-a clarificat şi situaţia deputatului Valerian Vreme. El ar urma să fie preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Mişcarea Populară.

Oricum, eu zic că pedeliştii şi popularii n-ar trebui să se caftească foarte tare. Să rămână prieteni că împart aceleaşi procente şi au aceeaşi poză pe pereţi, iar viitorul sună cam la fel.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!