andrei_nastaseAndrei Năstase a făcut cel mai surprinzător lucru din câte putea face în plan politic. S-a înscris în PSD, anunţă Sursa zilei. Astfel, fiul premierului-puşcăriaş intră în celebra şi din ce în ce mai marea galerie a beizadelelor de partid, alături de Roxana Turcea sau Daciana Sârbu-Ponta.

Îmi închipui că, deja, Costeluş Căşuneanu şi Umbrărescu jr şi-au trimis soliile către noul viitor lider (că nu s-o fi înscris în PSD să lipească afişe :)). Viitorul financiar în partid este asigurat. Iar schimbul de generaţii se face fără convulsii şi în politică şi în mediul economic.

Surse din PSD susţin că la organizaţia băcăuană sunt aşteptaţi Andrei Hrebenciuc (dacă tot are treabă pe la SIF Moldova poate trece o dată pe an şi pe la sediu PSD, două etaje mai jos) dar şi Răuţă jr. (ăsta are potenţial maxim, dar nu se poate manifesta din cauza lui Bostan, care i-a luat primăria lu’ tac’su).

La pesedişti este o modă cu adusul fiilor şi fiicelor în partid, iar la liberali e moda cu băgatul nevestelor în Parlament. Nu-i vorbă, merg şi amantele, dar în Bacău nu e cazul, aşa că mă abţin.

Apropo de Ponta şi lăsând gluma la o parte, doctorul ar cam trebui să se teamă păntru scaunul lui că juniorii au multe de demonstrat şi au avut şi instructori buni.