Banicioiu-Nicu”Ministerul Sănătății are în vedere sancțiuni pentru toți românii care nu se duc să se consulte la medicul de familie măcar o data la 3 ani, a declarat în emisiunea „După 20 de ani”, Nicolae Bănicioiu.

Ăsta, de care și uitasem că-i ministru, ca să fiu sincer, e ca-n bancul cu lupii cei răi și câinele știrb de la stână. Pupă-n fund. Dar are nasul extrem de rece, că fug toți de el.

Nu-s foarte hotărât pe cine a vrut să pupe. Pe noi, poporul, ar fi o variantă. Pare să ne poarte de grijă.

Numai că n-a nimerit-o. Nu ne place să fim ”sancționați” pentru ceva ce ”n-am făcut”. Nu vrem să fim sancționați nici dacă am comis-o rău, dar să mai fim amendați pe degeaba.

 

Oricum, românii au fobie de doctori și stat la cozi pentru făcut hârtii. Se va inventa, imediat, șpaga pentru vizita neefectuată, efectuată la doctor.

Și ne mai face și needucați, indirect. Deci, are nasul grozav de rece.

Dacă a vrut să-i pupe pe doctori a comis-o și mai rău. Îi pune gratuit la treabă. Adică, după ce le-a îngropat în hârțoage, doctorițele tre’ să mai facă niște sesizări, procese verbale de constatare sau mai știu eu ce, pe care să le trimită la Fisc, la Poliție, sau Procuratură 🙂 . Deci are nasul rece rău și în varianta asta.

Putea să le mărească doctorilor tarifele la consultații și zicea că le-a băgat niște bani în buzunare.