mihai-gadeaSimona Halep e acum steaua la care se închină românii. Acum două săptămâni erau fetițele de la gimnastică. Mai demult a fost Bute. Bravo lor!

Sudoarea lor a curs la antrenamente, de multe ori amestecată cu sânge. S-au spălat și au strălucit. Pentru ei și, poate, pentru noi.

După aia pe ei au curs balele libidinoșilor de politicieni români. Eu sper să aibă puterea să strălucească din nou.

Ce vină are Bute să dea numele unui dosar penal în care e băgată Udrea? Ce vină au fetițele eroine de la ginastică să le bălească Ponta și voiculeștienii în direct. Acum, aceiași anteniști salivează pe poza Simonei.

Nici n-a apucat să strălucească la intensitate maximă că s-au și găsit  unii să-și pună labele unsuroase pe micul diamant. Ce treabă are Antena 3 cu tenisul, cu sportul sau cu performanța?

Îmi amintesc meciurile echipei de fotbal a României cu Grecia. Au transmis atunci Antena 3 și România TV. Două transmii catastrofice. Comentarii cu Gâdea, Badea, Ursu, Ponta, Daniel Constantin la Sinteza zilei. A fost penibil e foarte puțin spus.

Acum avem noroc de Eurosport. Majoritatea românilor se va uita la postul profesionist.

Anteniștii știu bine și asta. Au scos banii Varanului pentru convertire în procente electorale. Nu contează banii din punctele de rating, ci punctele electorale. Sub masca patriotismului vor băli, rânjind cu gândul la alegerile din toamnă. Sper să nu o sufoce pe micuța campioană.

Ăștia de la Antene sunt atât de idioți că și-au imprimat pe tricouri steagul României invers, scrie ProTV magazin (de unde am luat și poza)