ceausescu-paceBăcăuanii vor piste pentru triciclete! Băcăuanii vor spații verzi! Băcăuanii spun NU etnobotanicelor! Băcăuanii votează cu Mărioara! Băcăuanii vor unirea cu Texasul!

Sau, mai rău, Bacăul vrea, spune, votează etc. !

E o promovare prin minciună, după modelul propagandei de partid, reminescențe comunistoide de care s-au molipsit nevaccinații din noile generații. Păcat!

Mă, fraților, pe lângă faptul că sunteți mincinoși, sunteți agresivi, obositori, agasanți și necivilizați!

Or fi 1000 de băcăuani care vor piste de triciclete. Dar sunt cel puțin alți 5000 de băcăuani (șoferi, să le zicem) care-i înjură pe tricicliști și alți 10.000 pe care nu-i interesează nici de unii, nici de alții.

Or fi 10.000 de băcăuani care vor spații verzi, însă 9000 dintre aceștia au garaje de beton sau extinderi de balcoane care ocupă fix spațiile verzi și la care n-ar renunța în niciun caz pentru trei fire de iarbă. Mai sunt alți 10.000 de băcăuani pe care-i doare-n bască și de unii și de alții. Ei vor pensii, medicamente și roșii ieftine.

Or fi 1000 de băcăuani care spun nu etnobotanicelor. 100 dintre ei au tras cel puțin odată, măcar de fițe. Alți 2000 au folosit pentru distracție alte droguri, mult mai periculoase și vor să aibă de unde cumpăra și mâine.

Or fi 1000 de băcăuani votează cu Mărioara, însă sunt alți 11.000 care votează cu Vasilache și alți 50.000 pe care-i doare-n bascheți de Vasilache și Mărioara.

Or fi 1000 de băcăuani care vor unirea cu Texasul, însă altor 2000 le este frică de pistoalele texanilor și de apucăturile lor.

Deci, băcăuanii nu vor piste de triciclete, vor droguri, votează cu Vasilache și nu vor nicio unire. Corect?