DSCN5137Cei 3 judecători, care compun Biroul Electoral Județean Bacău, sunt: Arhip Alina Ramona – președinte, Mateiș Petronela Maria – locțiitor și Rusu Donighievici Daniela – membru.

Cele trei doamne au fost desemnate în urma tragerii la sorți din data de 24.03.2014 la sediul Tribunalului Bacău, potrivit dispozițiilor art. 26 alin. 2 din Legea nr. 33/2007, republicată, cu modificările ulterioare și ale  Hotărârii de Guvern nr. 80 din 12.02.2014, privind aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea acțiunilor necesare pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European în anul 2014, prin alegerile organizate în data de 25 mai 2014.

Informațiile ne-au fost puse la dispoziție de Prefectură, că la Tribunal, când s-a efectuat tragerea la sorți (publică) n-a fost neam de ziarist sau blogger. Dacă erau ”locale” se buluceau.

Biroul Electoral Județean Bacău pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European, va avea sediul la sala mică a Palatului Administrativ, ca de obicei.

Ieri prefectul Dorian Pocovnicu s-a întâlnit cu echipa BEJ Bacău în vederea bunei organizări a activității biroului. De la această întâlnire este și poza.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!